MET PERMANENTE MAKE-UP ZIET U ER ALTIJD KNAP UIT.

 • Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien?
 • Heeft u niet zo een vaste hand voor het aanbrengen van make-up?
 • Misschien heeft u een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draagt u een bril?
 • Meegedaan aan de ‘blote wenkbrauwmode’ en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid?
 • Wenst u uw lippen graag wat geaccentueerd of groter doen lijken?
 • Wil u graag een lijntje boven de ogen als u uit het water komt bij baden?
 • Of gewoon er ‘s ochtends stralend uitzien als u wakker wordt?

Dan is permanente make-up iets voor u!

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Na een goede verdoving wordt met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen bijgetekent worden.

Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar meegaat!

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accenturen, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up.

VOOR EEUWIG MOOI

Het grote verschil met een tatoeage is dat permanente make-up niet echt definitief is. De pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en ‘slijt’ er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan u er wel mee douchen, baden, enz. Kortom op elk moment van de dag ziet u er onberispelijk uit!

WENKBRAUWEN

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gacamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

OGEN

Er wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden. Bovendien geeft het een natuurlijk effect.

LIPPEN

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een volledige correctie of kleuring.

FULL LIPS

Een mooi gevormde mond geeft harmonie in het gezicht. Met ouder te worden, worden uw lippen fijner en verliezen ze hun natuurlijke kleur. Hierbij worden uw lippen volledig ingekleurd.
 • U wenst meer volume in uw lippen?
 • U wil uw frisse natuurlijke lippenkleur terug?
  Of kiest u een intense permanente lipstick?
 • Zijn uw lippen niet gelijk en u wenst meer symmetrie?
 • U wenst uw cupidoboogje, “het hartje” mooi te laten uitkomen?
 • Camoufleer onregelmatigheden zoals pigmentvlekjes, littekentjes, witte plekjes en hypopigmentatie

Met permanente make-up ziet u er altijd knap uit.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie over permanente make-up of andere diensten? Neem dan snel contact met ons op.

Bekijk onze prijslijst en huidige promoties online.

Schoonheidsinstituut Beauté te Kasterlee is lid van de Belgische Beauty Federatie