HUIDVERBETERING MET GREEN PEEL – BB GLOW – MICRONEEDLING

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Laserontharing (8)

Voelt jouw huid aan als:

  • vermoeid
  • slap
  • gebrek aan frisheid
  • trekkerig?

Dan is een GreenPeel behandeling de oplossing!
There’s no peel like GreenPeel!

Tijdens deze verzorging wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de poriën openen, waardoor de huid de verzorgingsproducten beter opneemt. Je huid ziet er helderder en frisser uit.

Kies uit 3 verschillende behandelingen.
🌿 Green Peel Fresh Up: een zachte peeling voor een zachte uitstraling, vitaliseert de cellen, werkt preventief tegen huidveroudering
🌿 Green Peel Energy: stimulerende peeling voor vernieuwing van de opperhuid. Vermindering van huidproblemen zoals onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken en eerste lijntjes of rimpels.
🌿 Green Peel Classic: intensieve peeling, een nieuwe huid in 5 dagen, werkt sterk anti-aging

BB Glow is een vooruitstrevende professionale behandeling waarmee een mooi egale huidtint wordt bereikt met een permanent make-up effect om 24 uur lang te stralen!

Microneedling is een verjongende gezichtsbehandeling die een egale huidtint oplevert dankzij de krachtige en 100% veilige, natuurlijke ingrëdienten die aan de huid worden toegevoegd.

Natuurlijk verzorg je je huid elke dag met de beste producten. Je wilt toch graag een mooie, stralende huid. Net daarom gebruik ik Utsukusy in het salon voor de BB Glow en microneedling.

Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en worden op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest. Zo ben je verzekerd van een heerlijk schoonheidsproduct.

Utsukusy is geïnspireerd door de natuur en haar werking. In alle programma’s en producten wordt dan ook volop gebruik van de inspiratie die we in de natuur vinden. Zo bevat het Age Killing serum bijvoorbeeld onder meer 4% Synake (de synthetische peptide geïnspireerd op slangengif). Enkel het beste uit de natuur voor jouw huid.

Contact opnemen

Heeft u vragen rond huidverbetering Green Peel – BB Glow – Microneedling of wenst u bijkomende informatie over een van onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op. Onze diensten zijn beschikbaar op verschillende locaties.

Bekijk onze prijslijst en huidige promoties online.

Schoonheidsinstituut Beauté te Kasterlee is lid van de Belgische Beauty Federatie

84386554_2870506369638783_4512312866178596864_n