tepelhofpigmentatie-1
tepelhofpigmentatie-2

Areola pigmentatie of tepelhofpigmentatie

Bij schoonheidsinstituut beauté kan u terecht voor areola pigmentatie ( ook gekend als tepelhofpigmentatie).

Dit wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Vaak is deze medische ingreep noodzakelijk. Hierdoor kan de areola (de tepel) gedeeltelijk of volledig weggehaald zijn, waardoor u zich onzeker kan voelen.

Werking

Vrouwen die een borstreconstructie hebben ondergaan, wacht nog een finale stap: de reconstructie van de tepel en het tepelhof. Hiervoor bestaan meerdere methodes om tot een mooi resultaat te komen. Sluit dit hoofdstuk in schoonheid af en kies voor een veilige en esthetische oplossing: areola micropigmentatie. 

Voor sommige mensen valt een fysieke reconstructie van de tepel buiten de mogelijkheden. Bij ons kan u terecht voor een medische pigmentatie met 3D-effect, waarbij de tepel volledig wordt hertekend, zonder chirurgische ingreep. 

Deze behandeling is zo goed als pijnloos en garandeert een mooi resultaat, dat de perfectie evenaart. Bij het reconstrueren van de tepel en het tepelhof is symmetrie van onmisbaar belang. Maar dankzij de methodes van micropigmentatie, wordt het mogelijk om zowel de grootte als de kleur van het tepelhof uiterst secuur na te bootsen.

Belangrijk is dat u minimaal één jaar tussen de laatste chemo behandeling en de eerste areola pigmentatie laat. De areola pigmentatie wordt meestal in twee sessies geplaatst. 

De houdbaarheid is gemiddeld drie jaar, waarna u met één behandeling het geheel weer laat opfrissen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie over areola pigmentatie of tepelhofpigmentatie? Neem dan snel contact met ons op dan staan wij u graag bij met ons deskundig advies.

Bekijk onze prijslijst en huidige promoties online.

Schoonheidsinstituut Beauté te Lichtaart is lid van de Belgische Beauty Federatie